Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlikheter



jag bygger mig ett hem
av det som fungerar
lämnar utrymme mellan orden
så livet kan gro

en upptäcktsresande med fast adress
en resenär utan tydliga mål

bor någonstans mellan alltid och aldrig
i hörnet av kanske och möjligtvis

bryr mig rätt sällan om evigheter
livet levs ändå lättast just här
och just nu




Fri vers av Hans VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-01 20:35



Bookmark and Share


  Blåbäret
härliga rader...från rubriken genom texten
applåd!
2009-07-14

  aol
javisst man lever ju i nuet hela tiden bravo hans
2008-03-28

    sunnanvind
gillar mýcket! Bokmärker!*
2008-03-23

  Ingrid Nilsson
I novemberkvällen upptäckte jag bland dina många läsvärda dikter denna pärla.Bokmärker!
2006-11-29

  K*
"en upptäcktsresande med fast adress
en resenär utan tydliga mål

bor någonstans mellan alltid och aldrig
i hörnet av kanske och möjligtvis "

snyggt som tusan är dessa rader och rubriken är fyndig och cool
2006-05-28

    Tekla
Så härlig! Enkelt, men mycket sagt! Bokmärkt!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans VIP