Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad Påsk!


Påskallavik

En fiskare från Påskallavik
fångade idag en rekordsik.
Den ville ej va still -
plötsligt ryckte den till.
Påsk skall den snart fira i sin vik.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 494 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-03-22 14:53



Bookmark and Share


  Angel of love
Påskig och bra, jag hoppas du firat och haft en bra helg.
2016-03-29

  Gunnel Eriksson VIP
Rekordfiskar kan vara träiga.
Utmärkt limerick med bra flyt.
2016-03-24

  Bibbi VIP
Glad Påsk i glädje!
2016-03-23

  Ingrid Trolle
En riktigt Glad Påsk
önskar jag dig
2016-03-23

    ej medlem längre
Alla vill vara fria!
Glad Påsk!
2016-03-23

  Anya VIP
Skönt för siken att den klarade sig. Längtar till fisken på påskbordet...det är det godaste.
2016-03-23

  Rise Little One
Härlig stämning :) Glad Påsk vännen!
2016-03-23

  anits VIP
En mycket bra limerick!
Glad Påsk!
2016-03-23

  Maria Sundelin VIP
Hihi
2016-03-22

  M.Eta
Borta bra men hemma bäst!!
2016-03-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en kul limerick...jag har inte så långt till den viken...
2016-03-22

  Per Drysén
Jag fångade en sik idag men siken slank ur näven. Men lika glad för det är jag men gladast är nog siken!
Glad Påsk!
2016-03-22

  Eva Helene VIP
Så bra då! :)
2016-03-22

  överlevaren VIP
Fisklycka, Glad Påsk!
2016-03-22

  ULJO
Glad påsk på dig också
2016-03-22

  louisegirl
Underbara du ;)
Bravo!
2016-03-22

    ej medlem längre
Hela du och dina texter är som en glad sprall!
2016-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra limerick :)
2016-03-22

  Marita Ohlquist VIP
En glad sik och en besviken fiskare!
2016-03-22

    Dan Myrbeck
Tillägnas alla med anknytning till Påskallavik.

Jag kommer ursprungligen därifrån, men flyttade till Linköping 1980.

Påskallavik är en liten ort i närheten av Oskarshamn.
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck