Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dött skinn av ljus är ute med hunden

Ett dött skinn fyllt av ljus
Är ute med hunden
Hunden vandrar vid min sida nu
Med glädje uppenbarar sig en tro på hopp och vilja
Är det bara jag som söker och letar?
Nej, vi är två på stigen som letar efter något
Flera cigarettfimpar hittas som bevis
För någon annans hopp och vilja
Men det är inget som jag lägger märke till
Det är ju bara en helt vanlig dag
En helt vanlig promenad
med hunden
som vill att jag slutar stirra
På något som inte längre
Ger några svar
Kasta bollen
Kasta bollen
Där finns det en tro på hopp och vilja
Som jag lätt kan fylla
trots att det bara är en helt vanlig dag
En helt vanlig promenad
med hunden.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 520 gånger
Publicerad 2016-03-09 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill