Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motljus


Avtryck utan avsändare
mönster utan mening
kvardröjt knaster skodon
månskuggor i månad ett
kropp klädd i len hud snö

tåga vi mot ljuset




Fri vers av Stanley Rydell
Läst 423 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-09 16:12



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Eget foto skidspår i tö hemmavid
2020-09-01

  Ingrid Trolle
En vemodig dikt med lite
spökstämning som dock
slutar i en glädjeknorr
"tåga vi mot ljuset"
Det är en mycket bra och
fin poesi
2016-03-09

    ej medlem längre
Det vilar en mystisk, lite öde stämning över dina ord. Fint!
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Stanley Rydell
Stanley Rydell