Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte van

Jag inte van vid Dig
Gud
men ikväll sköljde du över mig

som en havsvåg

rensade min oro
lyfte av mig min tyngd
av bly

Tack




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 01:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin upplevelse du beskriver. Tycker särskilt om gestaltningen:
sköljde över mig ....
Bra!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP