Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dualism


vik mina kanter runt ditt porslin, svep mig
med grushögar och anekdoter, slipa mig fri
bränn mig på bål, ockra mig, sockra mig, glöm
aldrig av att jag finns, gjut mina bokstäver i vatten
plöj ner dina senor i mitt kött, fräls oss ifrån ondo
ty makten är vår, att som senapsgul vårsol dränka
oss i varandras foster, födda ur stålskepp och rav.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-09 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP