Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Jag ser dig
Och tänker på
att det gör ont att längta
ont att drömma
ont att vara med dig
ont att älska dig

Jag vill fara genom dina ådror
och försvinna i ditt blodomlopp
rakt in i ditt hjärta
i högsta fart
och blir ett med dig
i samma våglängd





Fri vers av Minona
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-09 22:13



Bookmark and Share


  mike irow
brabra!
2016-03-15

  Knoparemoj
Hej,

Ja,kärleken kan göra ont i bland men det är inget plåster i världen som
läker det.

Ha det gott
Bosse
2016-03-13

  OhCaptain
"jag vill fara genom dina ådror" - fint!
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona