Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte sån

Jag är inte sån.
Jag är inte dum.
Jag är inte korkad.
Jag är inte arg.
Jag är inte ledsen.
Men heller inte glad.

Spagettin kokar i vattnet och blir perfekt klar
om den tas av precis i tid.
I tid när den är mogen och mjuk

Jag är inte sån.
Sån som alla förväntar sig att jag ska vara.




Fri vers (Fri form) av chirp
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-10 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp