Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ansats till en sång, vers och refräng tar form.


Neon

Genom tåget går pulsen från en drömmande sång

Gröna ljus, linjer i mörkret längs ett öde dansgolv

Svettiga händer, förbjudet, och ljudet som stänger det ute

Ett sista steg i ljuset, ett andetag i ruset

Tårar faller av lycka än en gång

Och jag dansar hela natten till en sista sång

En första gång, början av slutet på det ljuvliga ruset




Fri vers (Fri form) av Herr Spenat
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-11 01:22



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en ström av nostalgi och en berusning med melodi -
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Spenat
Herr Spenat