Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Införs karantän för män när vill skapa barn!


Zika viruset en Ufo insemination stor Industry?



Blomman går inte till ett bi att pollinera 
 Det är biet som kommer till blomma att pollinera.

 

 

Poelenisera med Zika skapar panik: Varför män och inte kvinnor bör vara rädda för detta virus?

När smittade kvinna får immunitet under lång tid Normalt försvinner från blodet i fem till 7 till 10 dagar på den mest.

  Viruset Zika överförs sexuellt när viruset har upptäckts i sperma och ingen vet hur lång tid efter infektionen är kvar i kroppen så det är män som bör se upp för resa eller avla barn på rese period eller en månad efter resor.

Zika virus PLÅGA OS:

  Den första land som hotar att vill inte skicka sina idrottare till Rio…

https://www.youtube.com/watch?v=UnkKISn-DvQ




Läst 9 gånger
Publicerad 2016-03-10 23:11



Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 3323 gånger
Publicerad 2016-03-11 06:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Coolt!
Du har tagit med en bild av Schlitzie!
2016-03-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
knappnålshuvud="Pinhead"

2016-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Barnen blir pinheads...
Tre vuxna pinheads medverkade i filmen "Freaks" av T Browning.
Och så har vi Ramones' eminenta låt "Pinhead" - inspirerad av filmen.

OS är också ett virus - och jag hatar ALLA sjukdomar.
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP