Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som gillar sånt

Här skulle ha stått ett namn som rimmar.
Vad barnslig man är, som gillar sånt.




Fri vers (Fri form) av Mim
Läst 159 gånger
Publicerad 2016-03-11 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim