Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjuden på middag igår, chokladbiten efteråt!

Bjuden på middag igår.
Chokladbiten efteråt.
Vad Superb.
Men ändå,
Förstås...

Ifrån samma chokladkaka idag dagen efter.
Idag dagen efter,
Chokladbiten dagen Bättre.
Saltmandel/lar och choklad.
Finns det någon mer, som Gillar?




Bunden vers av Mim
Läst 198 gånger
Publicerad 2016-03-11 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim