Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade dessa vackra blommor på Google


Att ge Eloge

När jag känner något så fantastiskt i mina ådror
när en person får mig att le och skratta.
Till och med få min huvudvärk att kännas bättre då
kan jag inte låta bli att ge denna människa en egen dikt
som denna!

DU vet säkert att det är just DIG jag tänker på.
Jag låg där i mina värkar , vred och vände på mig.
Till slut slog jag på denna manick för att få något annat att tänka på.
Där fanns denna humor som fick mig att skratta så mycket att värken
tog musten ur mig och blåste bort.

Så DU förstår vilken människa du är Dan.
Måste bara skriva dessa rader och ge dig denna ynnest!
DU är värd detta och tusenfalt om.
Funnes jag breve dig skulle du få den största kramarna av alla!!

Jag gillar dig!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-12 08:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
T A C K!!! :)

2016-03-23

  Siggesdotter
OJ helt fel det blev - mina rosor blev frågetecken. Heltokigt men då vet du ROSOR till DIG Dan!
2016-03-17

  Siggesdotter
Vilken härlig uppskattning att få GRATTIS
Kram ????????
2016-03-17

  Henning Hson
Tummen upp...till Dan med då *L*
2016-03-16

    Dan Myrbeck
Grattis! Uppmärksammad text!
2016-03-16

    Dan Myrbeck
Ett gott skratt förlänger livet,
förutsatt att man inte skrattar
ihjäl sig.
2016-03-16

    Dan Myrbeck
Först nu ser jag denna text, jag är ju aldrig inloggad under helger.

Tusen tack för ännu en underbar hyllningsdikt!

Jag tycker väldigt mycket om att skriva. Jag skriver nästan alla typer av texter, inte minst humortexter.

Det är fantastiskt glädjande att mina texter kan medföra så mycket positivt!

KRAMAR!
2016-03-16

  louisegirl
Fin hyllning till en vän <3
2016-03-15

    Max Poisé
Snygg hyllning! Så ska det se ut!!
2016-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Din dikt kan nog också kännas som en kram...fin hyllning till en fin vän...
2016-03-13

  Lindha W Gustavsson
Så fint du uttrycker din glädje till en medmänniska!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP