Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är här, hur vet man?

Våren är här.
Hur vet jag det?
Lärkan är inget pålitligt vårtecken, men att den drillar varje dag är det.
Nä, jag tänker på;
Det ligger vår i luften, man kan lukta på den, men bara någon sekund, det går inte att fördjupa sig, i doften.




Bunden vers av Mim
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-12 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim