Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande förståelse






Hon tyckte jag daltade med ungarna
läkarbesök
var hemma när de var sjuka


Jag tyckte hon daltade med katten
veterinärbesök
vitaminer och specialfoder


Hon hade inga barn
jag hade ingen katt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-03-12 12:01



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jaa..så lätt att döma, bedöma andra.. Bra, vist skrivet !
2016-03-21

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2016-03-16

  Anya VIP
Bra och kärnfullt...om två som inte förstod varandra. Har man inga barn kan det nog vara svårt att sätta sig in i hur det är och katten blir ett substitut.
2016-03-14

  StinaJ VIP
En fint text om värdet att vårda det man älskar. För jag tänker att kärlek kan visa sig på många sätt och det ena utesluter inte det andra. Men visst är väl ens barn det värdefullaste som finns, där får nog katten stå tillbaka i alla fall.
2016-03-13

  Marianne Räf
Vilka olika bevekelsegrunder
man kan ha! I detta fall för
vad man ömmar mest.
2016-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Inte alltid lätt att sätta sig in i andras situationer...bra skrivet...
2016-03-13

  M.Eta
Just därför ska man ju inte döma varandras handlingar! Bra!
2016-03-13

  Maud Louise
Så bra skrivet! Man kan aldrig på djupet förstå det man inte själv erfarit.....
2016-03-13

  ULJO
Bra text med en djup underton.
2016-03-12

  walborg
Får sorgsna associationer till en god vän som bryr sig mera om sin katt än om vänner och gudbarn.
2016-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Så olika kan man se på saker och ting.
2016-03-12

  Henning Hson
Inte jämföra äpplen & päron *L*
En bra text!

2016-03-12

    ej medlem längre
Allt är relativt och var och en har sin egen modell...
2016-03-12

  överlevaren VIP
Bra ordat, om att prioritera olika men ändå med lika syfte!
2016-03-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
I Sverige man vabbar alt för ofta för både katt och ungar som man inte har! Inte bra förbilder…


"Bristande förståelse "
2016-03-12

  Eva Helene VIP
Du sätter som oftast fingret på en öm punkt. Bra!!
2016-03-12

  Niliboy
Det är roligare med barn, vid matbordet!
2016-03-12

  Öknens Ros VIP
Man ska vårda både katter och barn, ibland blir ju katter/hundar omhuldade som barn.
2016-03-12

  Rise Little One
Ja det är svårt att förstå om man inte går i andras skor!
2016-03-12

  Maria Sundelin VIP
Man har alltid lättare att relatera till det man själv har erfarenheter av.
Bra beskrivet
Kramar
2016-03-12

  Gunnel Eriksson VIP
Vi har olika erfarenheter och utgångspunkter. Ibland ser vi bara
vårt eget sätt att vara, som du
skildrar så bra.
2016-03-12

  louisegirl
Så är det, alla är vi olika <3
Bra förmedlat!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP