Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urbant

Det känns så urbant.
När jag ser bibliotekets namn, stämplat på bokens baksida (Alltså inte där bokens referat sitter).
Vad är det som gör det så urbant?
- Känslan.
Att bokstäverna är suddiga?
Utsuddade av tidens tand?
När jag skriver denna dikt, vet jag inte, hur jag ska ro det i land.
Frågeställningen och svaret.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Mim
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-03-12 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim