Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A och S

Brunnarna har beteckningen A och beteckningen S vardera.
Jag tänker på uttrycket "As good as new", och att man kan göra konst utav det.




Bunden vers av Mim
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-12 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim