Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller bara ett ryck

 

 

 

Jag har glömt vad jag ville säga

hade det på tungan

och svalde det

 

Det försvann visst snett upp åt höger

eller vänster

men upp

 

tror jag

 

men jag har nog glömt det med

vad det nu var

 

förmodligen inget viktigt

en insikt kanske

en reflektion

eller bara ett ryck




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-12 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström