Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright © Gäller för alla mina texter + bilder.


Naken sanning

Stjärnorna tänds mörkrets ljus
Smeker likt höstens vågors brus

Sanden värmer kylan bort
Viljan att bromsa bygger ett fort

Själens vånda liknar en mask
Stoppa ner mitt hjärta i en ask

Lindar en filt av näver om min kropp
Fick hjälp av en bäver som gav mig hopp


Lynx63 ©




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-13 00:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gulligt rimmat/ kram
2016-05-11

  Solstrale VIP
Den var fin den!
2016-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tack och lov att naturen finns att ta till när man behöver hopp...fint rimmat...
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP