Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårens frön skall sås


I Poesins jord sätts ord-frön

nu har jag varit på konsum

köpt mina ord-fröpåsar

ingen jord behövs till frö-ord

dessa ord sås nämligen i poesin

sedan visar jag dem för några bin

som flyger förbi på vår jord

ibland de bara såsar

dess grodd blir ibland dum

delar av sådden flyger iväg som måsar

men lämnar sällan läsaren stum




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-13 19:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint om skrivandet. Skickar med:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1670921

2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP