Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alternativt "Feberöga".


Pipett

Hänger
darrande
Glansig
som ett feberöga

Vaknar tidigt
med gåshud
Fryser
för att jag är rädd

Hänger
skälvande
Önskar
jag vore
smycket
om din hals




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-13 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP