Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rockbandet Kent meddelar i en video "sista skivan, sista turnén". Känns vemodigt.


Tack för allt!

 

Förlåt för att vi slutar
men musiken den finns kvar
och vi kommer aldrig glömma
alla gigen som vi haft
ni är så jävla underbara
snälla, tack som fan
vi kanske ses nån annan gång
i ett annat sammanhang
ni vet att allting har ett slut
ni vet att allting har ett slut
ni vet att allting har ett slut

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)