Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknadens fundamentalsats

Den hungriga vill inte ha vatten, liksom den törstiga inte vill ha mat.

Att ge den ene det den andre behöver, mättar inga magar
Och släcker inga brinnande strupar.

Hur god tanken än må vara




Fri vers av De_kallar_oss_poeter
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 05:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är marknaden som har förorsakat orättvisor och svält. Arbetslöshet också. för den delen. Icke att förglömma.
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

De_kallar_oss_poeter