Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtnatt


Fågelsången från buren
en sorgsen mellodi
Vind så kall drar förbi

Regnet slår på mitt fönster
Naturen gråter med mig i natt

Inga stjärnor syns på vår himmel
Allt är svart...blankt...vått...och svart




Fri vers av Therés
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-05-02 00:20



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sorgsen, men ändå vacker i sitt bildspel.
Snyggt avslut, också.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!