Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du betyder ingenting för mig

 

Nej jag saknar inte dig

Nej du betyder ingenting för mig

 

Att jag hör stjärnorna viska ditt namn

Att din kropp skymmer mina tankar

Att drömmarna hos mig imploderar

 

Betyder ingenting

Jag bryr mig inte ett dugg

 

Tårarna är bara skräp i mina ögon

säger jag strängt till min längtan

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-14 23:42



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Din mun säger en sak... men Ditt hjärta något helt ett annat...
det är hårt o svårt med obesvarad Kärlek...!
2016-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Tunga tankar, tårar kamouflerade i
känslofylld dikt.
2016-03-15

    ej medlem längre
Berörs av känslan i din fina dikt.
2016-03-15

  ULJO
Grymt bra text. Tung att läsa men betydelsefull och säger mycket.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP