Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte visste jag om att jag skulle dö...i natt

En ängalkör sjunger till harpans toner i mitt huvud
då någon knackar på min dörr

-Hej, det är dags att lämna nu och jag kommer för att
leda dig på rätt väg...du kan inte tacka nej tyvärr

-Är allt över...nu!?
kommer DU redan...jag kunde inte ana att...

-Ja, jo lite tidig kanske det kan tyckas att jag är,
men det var så sagt
Hoppas att du har levt ditt liv...för nu är det som sagt över.
Jaha, Ja du är ju klar så då går vi väl då.





Fri vers av Therés
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-05-02 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!