Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig doggystyle.

Ta mig till livets yttersta spets
med AC/DC i bakgrunden.
Begrav dina fingrar i mina höfter.
Spetsa mig djupare för varje stöt.
You shook me all night long..

Dirty talk i ditt öra.
Knulla mig,
smiska mig,
få mig att komma.

Fontänorgasm över din kropp
när jag skriker ut i extas
och måla mina bröst vita med din säd.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 358 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-03-15 13:20



Bookmark and Share


  Maggi
Åh, mys!
2016-03-31

    ej medlem längre
hepp. ac dc är bra.
2016-03-18

  Valkyria-Fatale
Åh, detta vilda hav ^^
Och det är utlovat regn hos mig, om du gör din för mig upphetsande grej...

Talar till mannen // V-F
2016-03-18

    ej medlem längre
Detta duger inte att läsa dina texter om jag ska kunna ta mig genom denna dag utan allt för heta tankar där det synbara putar i mina arbetsbyxor.

Tack för heta och levande texter.
2016-03-17

  S.A.I. Steve Lando
Här har det gått skönvildt till:)
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa