Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid på väg


är jag blott en passage
en väg att passera
en paus

då hoppas jag
att ni reser vidare
styrkta och sedda

för mig var ni mer
och glada minnen
är allt jag har kvar

en fläkt från himmelen
om önskan att bli sedd
att få vara med











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-15 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Raderna som flödar så mjukt berör! Sorgligt men ändå inte! Någon står för sin önskan, sin kärlek, sin nu nya definierade gräns. Fint!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP