Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex haiku (part 2)


1


En vis man på buffeln -
betade visshet som gräs.
Dammet över berg.


2


Ett fallskärm packad
av jätteskugga sjungande duett.
Seglar i hennes ögon.


3


I hennes ögonsten
maskrosfrön svävar över fältet.
Om sommaraftonen.


4


Allt tystnar om
endast till varandra - ordet
tystas av ord i tysthet.


5


En ensam solskiva
ylade i gryningens handflata.
Skogen jagas av skuggor.


6


I mitt bröst himmel byggd
för dina vingar - över de faller
damm från månkäran.













Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 456 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-03-15 19:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande och vacker poesi...

där dina metaforiska ord är vackra där solskivan ylar och
damm faller från månskäran

gillar mycket..
2016-06-07

  Luciana Pascual
Jätte vacker..." I mitt bröst himmel byggd för dina vingar..."
2016-03-18

  Bibbi VIP
Utomordentligt fint.
2016-03-17

  StinaJ VIP
En dikt i sex strofer, varav de alla är ett mästerverk. Så bra !
2016-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Varje text har sitt budskap!
Fastnade speciellt för nr 6.
2016-03-16

  louisegirl
Så bra poetat
2016-03-16

  Rise Little One
Ett konstverk från din poetiska penna. BM.
2016-03-16

  Gisela Nordell
vackra bilder skapas i mitt inre!
2016-03-15

  Sommarina VIP
Oj... Så bra skrivet!!!!
2016-03-15

  nicol neli
Jämna väg med Tranströmmer!!
Han får vara ledsen, men ärligt...
för mig ligger dina haiku
några steg före honom, för
för mig...närmare hjärtat!
Hela livets kärlek ser jag i 6an
en persons kärlek...
ettan kan bara någon vis veta..
BOKMÄRKE! KLARt!
2016-03-15

  Fred Linz
Fantastiska jävla underbara strofer !!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow