Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tehres

det var så mycket jag hade velat lära dig
om dig själv och världen runt omkring dig
men min tid räckte inte till och du föll i min glömska
jag hade mina egna problem att lösa i första hand
rasar jag så rasar andra jag inbillade mig om att
du fick hjälp från den vanliga psykvården men
så var det inte du mådde inte bra och
orkade inte längre leva med det som hänt i
ditt liv jag kan förstå dit val att avsluta ditt liv
det är bara dom som är kvar som har svårt att
aceptera ditt val och inte förstog
all den ångest du bar på jag hoppas att
du hittar en annan väg på andra sidan
en som är lättare att leva kram
vi ses igen när min tid här tar slut




Övriga genrer av raibow
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-05-02 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raibow