Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Some lies..

Sometimes we are in need to support some lies
Just because they makes us to much happy...
That is why you will never be forgotten...
Neither by me or by my feelings...




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-16 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS