Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är om, krokar tolkning och yttrande: Jag vaknar upp och undra vad fan flickor har ni med era ögonbryn? ser ut som ”scitii krigare”.


 ”Inbördes Krig i Fred Tider i SVERIGE”

 

 

 Vågar du se över tatuerad ögonbryns betydelse?

Undrar om Ryssland kommer att få tid nu efter att är på reträtt och dra sig ut ur Syrien och hjälpa svensk finna nation upplösa fraktionerna, involverade in i det hemliga stämplade krig, onsdag den 16 mars 2016 bekräftades av en flera poeter.se intresseras sig för frågan?

 Dagens ”Inbördes Krig i Fred Tider i SVERIGE” som pågår efter princips regler i uppstickad gård fasoner, träskens splittrade stater har rest sig alt synlig, under parollen ” må fackla brinna så länge det behövs”

Jag var inte riktig 100 % på vad handlar om, såg och tolkade mer till incidenter, och kultur krok nu kanske det är på tiden öppna ögonen bättre.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hot-om-hogerextremt-vald-vaxande-problem/

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-03-16 06:37



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Bra!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP