Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krypande vanvårdat djur


Vet ni hur det är att vara fast i en farlig destruktiv sekt...
nä men det vet jag.
Jag kan fortfarande känna rädslan och smärtan av slag och förnedring,
att till slut inte vara människa utan ett krypande vanvårdat djur..
bråket här på gnistan "jobbet" har väckt det rädda lilla barnet i mig.

Min fästman ser skräcken, förändringen i mina ögon och stressat beteende.
Jag vill kunna känna mig trygg igen, detta är min vardag och jag måste få känna mig trygg...




Prosa av Vildaste
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-16 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste