Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din dag, var än du är


Rosens dag 16.3.2016

 

obeträdd ligger marken

innanför grinden

 

foten tvekar inför steg

ögat pilar fram

 

över konstrikt mönstrad sand

vandrar spår av sko

 

bakom stenen björken, vit

fjärden lyser röd

 

kvällen lägger kläde

över rosens dag

 

2016-03-16   23:16

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-16 22:19



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Bildrikt bra att se.... vackert slut rubrikanknyter
2016-03-25

  walborg
En språklig medvetenhet utöver mycket jag läst - fantastiskt fina bilder som öppnar sinnen
2016-03-17

    ej medlem längre
Vackert .. om det försiktiga tvekandet att ta de första stegen in i en trädgård.. till ett kärleks möte?
Annars är Rosens dag den 2 juli...
2016-03-16

  Carl Mikael Fäldt
Rosen tackar dig-tror jag!

Fint detta.
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP