Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retur

Handen som stilla vacklar

glasklar i tanken

så svag i handling

Hon som går över torget 

med iskall beräkning

vet vad som väntas

En ängslan över vad som är

 

 Hjärtat som kränger i bröstet

önskar att allt vore förbi

glömt och förlåtet

 

Jag har ingen aning 

 




Fri vers av Attila
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-17 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila