Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17.03.2016 Torsdag. Kampen om tron på Gud.


Den korpsvarta liljans rike*

Du är sekulär älskling och kommer aldrig till förstånd med oktoberdimmans ryttare. Om ändå döden kunnat bygga ett rike som består, så hade lejontämjartankarna haft ett abrupt slut. Men som det ser ut nu, så föds kärleken ur baneren till evigheten.

Och oktoberdimman tätnar.

Till dig, från oss i leksakslandet, en hälsning.
Stå på dig, och låt inte tron falna!




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 643 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-17 09:18



Bookmark and Share


  aol
Bra skaldat verkligen tankeväckande,
2017-01-03

  Peter G VIP
Den här gillar jag skarpt!
Din text börjar med en fantastiskt vacker titel "Den korpsvarta liljans rike"
och det är där nivån ligger rakt igenom.
Känner mig osäker på betydelsen och gör ingen tolkning, jag bara njuter av de vackra formuleringarna tills vidare!
2016-04-01

  H.C.B
oj, snyggt skrivet. Oj. wow...
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP