Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 vissa saker kan man inte styra över


 Vårkänslor hos oss på diverse kultur.

 

 

 

I alträds lövverk lycka störtar som en Hjort.

Vårkänslor rusade över

Mina fönster som redan har tvättas av regn och 

Gasverket kemikalier,

 

priset var inte så lite på 1 500 kronor.

men om det skulle komma våren,

då blir det så som festivalen, dyra och vackra.

 

även tvärs över gatan och trappa

Fru boksläsare en granne vill expandera vårens glädje

 skickade till mig blommor med Budbäraren,

 En bukett av blommor stor runt 500 skr 

 

Vem kommer att vara där för att ta emot dem?

eller någon annan att öppna dörren,

 

ledsen, det gjorde jag inte på portvakter piga, att stå till tjänst,

 i min kultur jag är inte tillåtet att öppna dem som nyfikna män och kvinnor sitter framför min dörr med dessa känslor av skuld och undertryckta känslor bakom en bukett blommor, till och med

Utan orsak och viss händelse?

Men, att njuta av en hej med ett leende när tillfälle ges, ja naturligtvis alla njuter av mänskliga sociala integrationens leendes blomma,

Ses över  på våra nationella efterlysta blommor på slätter och inte på något sätt som kom och plockades från illegal import eller kyrkogårdar.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2016-03-17 09:41



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbar gestaltning av underbar inställning, trots brinnande vårkänslor :-)))
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP