Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bruset

värmen kryper inpå
ge mig kyla
lättare så

sedd i ljuset
kom i mörker
ge mig mitt hölje

berörd i hjärta
slå mig
skydda med smärta

suset
ruset
bruset

önskar inte tillhöra
vill inte tillföra
får inte beröra

skala av känsel
stäng inne
skydda med stängsel

ensam
ensamhet
enhet

låt flödet domna
få vet
så skönt att få somna




Fri vers av trixas
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-17 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas