Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighet

I ljuset av vår
ser jag dig igen
en människa som bleknat
i vinterkvällens skepnad

Jag tänker på igår
då jag kallade dig vän
Vi var så bra tillsammans
en evighet tillsammans

Du är alltid så vacker utanpå
och du är alltid den jag vill beskydda
från världens realitet
Du är så vass och skarp inuti
och mina händer blöder
alltid då vi är tillsammans
i vår evighet tillsammans




Fri vers av lizhy
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-17 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy