Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem Hejdå

Ett kärleksfullt Hejdå, eller ett positivt Hejdå? Likaså?
Lika så?
Det går upp i tonläge, och i dur.

Ett kärleksfullt Hejdå.
När Busschauffören visar mig vägen.




Fri vers av Mim
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-17 16:06



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
Busschaufförer är fina vägvisare :) (Ja, för det mesta så klart.) Kul att tonläge blev inbakat i texten. Det är ju så där när man åker buss, ibland upp över gupp och ner men alltid framåt, tänker jag.
2016-03-17

  H.C.B
Vad skulle man göra utan mollbergare i pik
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim