Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byter läger

Jag byter läger.
Från att ha suttit ner hos en kvinna i bussen, byter jag plats till en annan, den där ingen människa sitter bredvid.
Det känns så tydligt i energin, att jag flyttar på mig, energin där den har varit.
Kvinnan bredvid mig ,satt först, innan våra vägar korsades bekvämt med väska, hållning, en alldeles för bekväm sådan. Kanske var det därför som energin kändes när jag hade flyttat mig? Det tog henne bara några sekunder att vänja sig vid att hon fått sällskap.(Non talking)




Bunden vers av Mim
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-17 16:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En tid i livet satte sig bara kufiska udda fyllon eller dårar bredvid mig på bussen,,, men så affirmerade jag det var upptaget,,, ingen satta sig bredvid,,, det blev tillsats trist,,, försökte affirmera tillbaks,,, sitter ännu ensam, kanske inte går att backa affirmation,,, din text är intresseväckande! Bra! Tack!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim