Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma?...



Jag smeker dig med ögonens
sammets knapprande
röst
som varsamt viskar:
du är en flod
du är ett berg

Och allt det som ligger
däremellan
är vi
världen
      det skimrande
som kom fram och
håller sig
tillbaka




sen drog du
vidare




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 300 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-17 19:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det känns som att man lever i drömmen ...men så är det med poesi...Tycker om den första meningen "Jag smeker dig med ögonens..."
2016-03-18

  kerstin skriver VIP
som gäckar den sinnligheten i sista strofen - och ändå flyter floden och berget ligger fast
2016-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert om det skimrande som försvann!
2016-03-18

  StinaJ VIP
Vacker och vemodig på en och samma gång. Det gör ont att älska.
2016-03-18

  nicol neli
fyndig och vacker!!!
är det dimma eller kärlek
eller ord som var inte alltför varsamma?...Gillar detta mycket !!!
fina ord att grubbla över.
Skimrande!

2016-03-17

  louisegirl
Sinnligt skimrande, är som ett guldkorn i sanden...
Berörande vackert!

2016-03-17

  Bibbi VIP
Gör lite ont att läsa.
2016-03-17

    ej medlem längre
Kärleken, så lätt den glider undan när man tror sig hålla fast i något vackert...
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow