Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Sprungit hem

tappat andan på trappan där jag bor  Iakttar resterna av min Längtan och vet morgongryning




Fri vers av Åse Tropp VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-17 22:07



Bookmark and Share


  mike irow
superb ordspel,,,beundrar--
5 stjärnor för IAKTTAR RESTERNA
AV MIN LÄNGTAN som om de lever
eller rör på sig och framtids syn om morgongryning!!!!!!!!!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP