Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regndroppar höjer havet. Respekt angående Earth Hour


JORDENS TID

 

...sockrar vårbäckar. Galaxen vilar

Länder i läskande lavalyse

 

Förenar akustisk etik

Alstrar elektriska alster

 

Inskriver Jordens vävande växelström

Stjärnorna belyser folkslagens vakna rytm.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jimmy B Bergquist
Läst 499 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-18 00:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och tänkvärt...
2016-03-22

  Ingrid Trolle
Starkt
2016-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Lyskraft i bevingade ord som svävar på stjärnornas himmel.
2016-03-18

  ULJO
Mäktigt
2016-03-18

  Alysse VIP
Vackra mjuka ord som böljar fram
Ljuvligt att läsa och låta tanken
stanna och vila i
2016-03-18

  DominiQueen
Hej Jimmy!!! min käre, käre Poetvän, länge sedan Dina solar lyste här, har saknat Dina magiska ord...
Gick det bra med manuset för boken?

Varm kram
DominiQue
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist