Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk skildring om komplimanger för rumpan


RUMPAN har delats

han sa

din rumpa gungar mumsigt

vi hade varit tillsammans

då,,, i hela sex månader

vet ni hela jag gungade

lyckligt lottad av den

komplimangen

jag delade sedan hans ord

med alla jag mötte på vår jord

 

så betänkte jag att jag nog

måste berätta för min älskling

att jag har vänner som ger 

min rumpa komplimanger då och då

alltså de kan inte låta bli

så jag berättade om Stefan 

att han skrev en hel svit

om min kropp i sin bok

"under askan glimmar glöden"

 

jag har fått höra att jag har

en hel världsdel, till bak

då blir jag lite putt

men strax kommer några

intressantare bilder

min rumpa de säger

att baken den skumpar

den liksom hela kroppen dumpar

att den är rund som ett klot

att det är tur att huvudet till

rumpan är god och ej idiot

 

de säger spontant den är ljuvlig

att de vill krama den hårt

eller klappa den skönt

att den är den snyggaste de sett

och att den blir självlysande på disco

 

när jag dansar vill de stå bakom

men jag ber då om frid

jag är inte snål den tål att tittas på

men vill icke ha något fuffens där bak

jag vill ha kontroll över rumpans roll

och den studsar som en boll

barn och barnbarn vill gärna klappa till

de små springer rakt in i den med flit

för de säger det är så kul

 

men vet ni jag är rätt glad för 

min underbara bak

den är skön och varm att sitta på

när jag sitter på tåg och buss

har jag väldig nytta av min stuss




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-18 07:46



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Härlig skojfrisk distans
2016-03-23

    Marie Ann
Helt underbart! Du gjorde min fredag. Min och min rumpas. Älskar texten!!
2016-03-18

    Dan Myrbeck
Haha! Vi får hoppas att komplimangerna inte har några baktankar..
2016-03-18

  StinaJ VIP
Vilken kärlekshyllning till kvinnan och hennes underbara stora goa mjuka bak som gungar av liv !! Underbart skrivet om denna så omtalad kroppsdel.


2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP