Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren tränar mig till militärisk Disciplin. 

 

En sportig dag avslutades med en oskriven sovtid regel mellan 22:30 -7.

 Regnet sköljde bort i gryningen allt damm som irriterande känsla från igår,

nu, en frisk mild vind blåser över stad, solen är på spar låga,

 På alla språk och kulturer, bakterier är inte välkommen, det är ända hotet mot vår existens.

Vad kan man lära sig av varandra?

Det är mitt motto idag,

 när ska ge mig ute i folkhav bemöta människor och våren på en svalare dag i väntan på det silke ljus grön gröna paradis färger,

just nu ska gå ett par km och inviga Lidl i ... sammanfläta nöje med den praktiska.

Ha en bra dag.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-03-18 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP