Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ond.


Blått blod

Samlivet känns som åska
Många våta nätter
Många våta nätter
I hjärtat av Stockholm
Du låg naken
Då låg naken
Många våta nätter

Det finns dom som ångrar saker dom gjort.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-18 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac