Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
//wtf är ens "etikettpoet"//


Jag är ingen "etikettpoet"

 

Mina texter avhandlar många ämnen och tankar

Psykisk ohälsa, sex och kärlekstankar

Sommarminnen, ordlek och random vald ämnespoesi - 

det kan beslutas inom sekunden

Styrs av känslor, berättar om vad jag har att säga för stunden

 

Är flexibel och bred i mitt författande av ord

Kalla mig aldrig för "etikettpoet", då slår jag ner näven på mitt bord!

Skriver om min ADHD, och om sena nätter på krogen

Skriver om intryck, livserfarenhet och om promenader i skogen

Jag balanserar vilt i bokstavdjungelns koordinater

Politik, sexuell frustration och gröna tomater

 

Jag är Valkyria-Fatale - en skrivande poesikvinna

Från min livslabyrint jag formar ord, som jag i bokstavsflätor tvinna

Jag kan skriva långa texter, eller hålla mig kort

Jag skriver om olika ämnen, av allehanda sort

Jag rimmar och stimmar loss här på sidan - och ni läser

Vissa kommenterar konstruktivt, applåderar -  och andra av agg jäser

 

Min poesisida innehåller variation

Antingen man gillar, eller är i icke-attraktion

Nu är det fredagskväll och jag ska stryka kläder

Kikar ut genom fönstret - hmmm, undrar vad det senare blir för väder

Kanske ska jag ut i nöjesnatten

Eller så spinner jag loss här i etern,

med bokstavsmagi skriven av författarkatten

Mjau 
*blink-blink*

 

//wtf är ens "etikettpoet"//

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 686 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-18 18:51



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Tack för din feedback :)

Jag började på att skriva en tacktext till dig, men sedan blev visst raderna av ord längre och längre, och vips så kom jag på avvägar alá Valkyria-style, och plötsligt hade jag börjat att författa en text som såväl innehåll tack till dig, men även en text där jag återigen hade åsikter om åsikter, och om allt och ingenting, och därför skrev jag ner det som fullkomligen rann ur mitt sinne och mitt intellekt just där och då. Så resten av den texten har inte att göra med dig och mitt tacksvar till dig. Utan det blev bara en förlängd arm av den text som du hade skrivit feedback till, dvs denna här (Jag är ingen "etikettpoet")

Men för att läsa den andra nya texten, får man klicka in (kopiera länken) här: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2045250 Annars finns den längst upp i mina textflöden. Mvh V-F


2017-03-14

  Nimbus VIP
Du skriver med en attityd som gör mig mållös - på ett positivt sätt! Pondusen du med dina texter utstrålar är gudomlig!
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale