Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende


Han sade:
gå bak

gå bakstegar
genom livet

förstör inte det  
du 
       sår framme
det kanske kommer
att gro en ros?

Och just så
som han befarade
rosen ändrade honom
och hans liv
till slut




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-18 21:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Då och nu.
2016-03-23

  StinaJ VIP
När känslorna rusar fram...
2016-03-20

    ej medlem längre
Vackert!
2016-03-20

  nicol neli
otrolig förnimmad
at man skall inte trampa på det man vattnar...vacker
2016-03-19

    ej medlem längre
I det som varit finns ingen mylla...men där framme vid horisonten gror rosorna...dåtid och nutid i en vacker dikt.
2016-03-19

  Gisela Nordell
fint!
2016-03-18

    ej medlem längre
Tänkvärd fin text
Mvh annokas
2016-03-18

  Fred Linz
Konsekvensen av texten är formidabel.
Lysande polymetrik poetrisk lyra!

Tack
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow