Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offrens dans

Du

frågar

varför jag

så lättvindligt

lät dig

gå.

Och jag

svarar

för att du

så lättvindligt

gick.




Fri vers (Fri form) av Mangal VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-03-18 22:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om en relation som brast.
2022-05-16

  Blått Norrsken VIP
Jättefint och ett djup i sårad klokhet .
2018-07-30

  KattenKin VIP
Fint att se att du skrivit här under våren, och inte vad som helt utan en luftigt lätt text med eftertryck och tyngd. Applåder!
2016-08-21

  Elwania
Kan denna dikt var början på ett nytt av dina mästerverk
2016-08-17

  Ninananonia VIP
Klokord..
2016-03-29

  Lena Själsöga Keijser
just detta tillåtelsevackra

vackergång
... seende läkning
2016-03-19

  WyS VIP
Stämmer så väl med rubriken.
Rädslan för att såra och bli
sårad.
2016-03-19

  soligajag_1 VIP
Lite vemodigt och känslorna kom inte fram . .
2016-03-19

  walborg
Tragiskt att ingen vågade visa känslorna och komma igenom eller bli verkligt fri
2016-03-18

  Gisela Nordell
mycket talande och intressant hur du format orden som i två figurer
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP